V.l.n.r. Bob van Nieuwenhuizen, Vincent van der Valk & Hans van Leeuwen op uitnodiging van Vincent van Der Valk en zijn vrouw Daniela van Kranen. Een bungalowpark met een all-in hotel formule Het is tien jaar terug als investeerder de heer Ter Huurne Vincent vraagt om zijn plannen voor de bouw van een bungalowpark op zich te nemen. Als eigenaar van twee bungalowparken waaronder Eurostrand in Leiwen was de heer Ter Huurne (de zeventig jaar al ruim gepasseerd), op zoek naar een opvolger. Omdat de oplossing niet binnen de familie gevonden kon worden, kwam men bij Vincent van der Valk. Nu tien jaar later is het resultaat daar wanneer we de snelweg verlaten en een mooi groot hotel gebouw zien verschijnen! De naam Resort Linstow doet vermoeden dat er meer moet zijn dan een hotel & restaurant. Het hotel beschikt 130 luxe kamers verdeeld over twee vleugels met centraal gelegen een imposante ontvangst en receptie. Verder telt het hoofdgebouw een centraal horecaplein met diverse verschilRecreatief Totaal >> Nr. 5 - 2011 lende foodconcepten, winkelstraatjes, speelvoorzieningen en een tropisch zwembad. Rondom het hoofdgebouw staan zo’n 400 hotel bungalows. Hier zie je de hand van een slimme hotellier die bungalows zo heeft laten bouwen dat elke bungalow bestaat uit drie separate hotelkamers met een eigen opgang en kamersleutel. Een voorbeeld voor attractie- en bungalowparken die willen inspelen op kortere luxere vakanties en een hogere opbrengst per bungalow. Hierdoor is men in staat om meer dan duizend hotelkamers te reserveren. regenereren alle gerechten waarbij dit in verschillende thema restaurants wordt uitgeserveerd via onze unieke buffet formule. Wanneer een hotelkamer of een bungalow wordt gereserveerd, proberen wij altijd het all-inclusive arrangement bij te verkopen (up-sell). Alles inclusief: bier van het vat, wijn, frisdranken. In onze ijssalon kunnen gasten (kinderen) hun eigen luxe ijsjes uitkiezen. We kennen een Argentijns, Frans, Aziatisch en Italiaans buffetrestaurant. Onlangs hebben wij een verbouwing ondergaan en beschikken nu over een Japans themarestaurant waar wij middels wokken en frontcooking nog meer beleving bieden voor onze gasten. De snackbar is geopend op de dag wanneer de buffetrestaurants gesloten zijn. Het tarief voor een all-inclusive verzorgingspakket is ca. € 36.- p.p. en is te boeken vanaf een verblijf van minimaal twee dagen. Ook biedt het hotel een à la carte restaurant op viersterren niveau. Gemiddeld genomen gaan er dagelijks zo’n honderdvijftig couverts uit. Men heeft voor dit restaurant een eigen All inclusive: verzorgingspakket Van der Valk Resort Linstow Als je tweeduizend bedden dagelijks moet voorzien van ontbijt, lunch en diner dan mag je wel wat specialistische kennis in huis hebben met veel ervaring. Vincent van der Valk: “Het food-concept zal zodanig uitgekristalliseerd moeten worden om er ook aan te kunnen verdienen. Wij koken gemiddeld voor duizend gasten altijd een dag vooruit en 28 Pagina 27

Pagina 29

Scoor meer met een online shop in uw catalogussen. Velen gingen u voor en publiceerden whitepapers online.

Recreatief totaal Nummer 5, 2011 Lees publicatie 14Home


You need flash player to view this online publication